fredag 18. januar 2013

UKE 3

    Da var det helg igjen!


Ukene bare flyr avgårde! Allerede er vi kommet langt inn i januar måned. Det er vinteren som briljerer fortsatt, så det har vært mange kalde dager denne uken her! Noen av de største barna har vært litt ute, mens de minste har fått vært inne og blitt skånet for den værste kulden! Det blir kaldt for små romper som ikke er så mye oppe og går!

 

Vi har brukt tiden til litt maling! Vi har laget fine vinterbilder som forløbig henger i vinduene på avdelingen. Å male er en veldig populær aktivitet :)

 

Hjemmelagde rundstykker har vi også fått denne uken, deilig!!

 

Denne uken begynte det også en ny gutt på avdelingen her hos oss! Det er kjekt å få nye lekekamerater, det syntes vi alle. Januar måned er litt preget av rolig innelek og innkjøring! Det er viktig at alle barna skal bli trygge på hverandre og på oss voksne, så dette bruker vi en del tid på!

 

Dessverre så har det skjedd noe med bloggene her på huset ( og sikkert andre plasser) som gjør at vi ikke får til å laste opp bilder og sanger! Vi prøver å finne ut av det!! Så i mellomtiden vil ukens sang og tegn komme ut i papirform på plassene! Vi vil også henge bilder opp på tavlen i gangen!










Ha en riktig god helg!!!!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar