fredag 9. desember 2016

Uke 49

ADVENTSGUDSTJENESTE OG "TRE BØTTER TIL VASKEPOTT

På Torsdag var vi invitert bort i Foldnes kirke til adventsgudstjeneste kl 09.15. Det var spente barn som tok på seg refleksvesten og spaserte hånd i hånd bort til kirken. 
Vi ble hyggelig tatt i mot, hengte fra oss klærne og fant oss noen gode plasser helt fremst. Det var ikke så mangen i kirken denne dagen, så vi hadde god plass. 



Vi fikk høre historien om da Jesus ble født og vi sang mange fine julesanger. En engel med masse farger i håret kom også innom for å hilse på og lærte oss en sang om Jesus barnet. 
                                                     Tilslutt fikk vi deilige pepperkaker :)



Når vi kom tilbake til barnehagen var det rigget til med teater på fellesrommet. Da var det klart for stykket "Tre bøtter til Vaskepott". Dette var et morsom stykke som handlet om Askepott som heller ville bli kalt Vaskepott fordi hun var så glad i vaske. Hun ville ikke gifte seg med prinsen på slottet og  heldigvis for Vaskepott var prinsen allergisk mot vaskebøtter. 



Forestillingen varte i 45 minutter og nesten alle barna satt trollbundet og fulgte med ! For noen av barna var det litt skummelt. 

Dette var en fin og innholdsrik dag :) 

Ha en riktig god helg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar