fredag 13. februar 2015

UKE 7

Da var det helg igjen gitt!

Denne uken har vært preget av en del sykdom blant barna på avdelingen. De berømmelige vannkoppene har lusket seg inn på avdelingen, og dette smitter jo fort. Så vi minner om at alle blemmer MÅ være tørket inn før barnet returnerer til barnehagen :)

Men vi som er frisk og rask har kost oss masse denne uken også! Vi har vært ute og disset og lekt med bøtter og spader, noen ville også leke i sjørøverbåten. Inne på avdelingen har det vært mye god lek, de er en sammensveiset gjeng som liker å være sammen :) 

Siden det er fastelaven på søndag har vi som seg hør og bør lekt litt med fjær :) Det kilte og var mykt og godt mot fjeset. På denne måten har barna jobbet med den taktile sansen (følesansen). Alle barna som har vært her denne uken har fått lime fjær på et "tre". Det ble mange fine resultater som henger på plassene deres i dag :)



Til middag i dag fikk vi deilig skippergryte som kokken vår lagde. Dette falt veldig i smak og det ble servert både to og tre skåler med skippergryte! Skippergryten består av kjøttdeig ( med litt smak seff ) nederst, potetmos i midten og ost på toppen i en ildfast form! Inn i ovnen! Grønnsaker serveres på siden NAM :)


ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD HELG!! 










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar